Sinds 21 december 1962
Sportpark Olpae
Hamersweg 16
8476 CN Oldeholtpade

Oldeholtpade 1, 2, 3 en 4 pakken 12 punten!

De senioren teams van Oldeholtpade zijn allemaal uitstekend begonnen aan de competitie. Samen pakten de teams 12 punten, allemaal dus de volle winst.
Met Rudi de Vries op doel pakte het 4de uit bij Zandhuizen 2 een 2-1 overwinning. Smetje op de wedstrijd was natuurlijk dat Rudi niet de nul hield. Het 3e daarentegen hield wel de nul, het won uit bij Read Swart met 3-0. Bij rust stond het nog 0-0 en daar was leider Sjouke niet over te spreken: "We hadden minsten met 15-0 moeten winnen, we hebben waardeloos gevoetbald."
Het tweede speelde zijn eerste competitiewedstrijd tegen Thor 3. Vorig jaar zaten ze nog bij Thor 2 in de competitie waar 2x makkelijk van werd gewonnen. Daar leek het tegen Thor 3 in eerste instantie niet op. Na 10 minuten spelen stonden de mannen van Wever al 0-2 achter. Met goed voetbal werd echter deze achterstand voor rust omgebogen in een 3-2 voorsprong. Nieuwkomer Timon scoor de 1-2, Martin de 2-2 en wederom Timon de 3-2 met een knappe kopbal bij de eerste paal. Na rust werd het goede spel doorgezet en scoorde Jesse (assist Timon) de 4-2 en Timon wederom met het hoofd uiteindelijk de 5-2. Ook deze eindstand had hoger kunnen uitvallen als bepaalde spelers wat dodelijker waren alleen voor de keeper. Man van de wedstrijd Timon kreeg uiteindelijk een publiekswissel. 
Tot slot Oldeholtpade 1. Ook zij zijn voortvarend begonnen aan de competitie. Waar vorige week de wedstrijd nog werd afgelast was buurman Sport Vereent de tegenstander. De wedstrijd werd overtuigend met 5-0 gewonnen door doelpunten van Rick-Jan (2x; 2x penalty), Grote Hielkema, Jurre en Joshua Fietsenmaker. 
Programma komend weekend
Boornbergum 1 - Oldeholtpade 1
Oldeholtpade 4 - Willemsoord 3

Agenda

 

Zondag 9 februari

Oldeholtpade - Dwingeloo

aanvang 14.00 uur

 

 

 

 
   
   
   

 

2e hands artikelen

 

.