Hoekstra materiaal steekt 1e elftal in het nieuw

Hoofdsponsor Hoekstra materiaal heeft twee weken geleden het eerste elftal (zondag) van Oldeholtpade gedeeltelijk in het nieuw gestoken.
Het vlaggenschip van de vereniging kreeg van Hoekstra nieuwe inloopschirts, polo's, nieuwe tassen en intrapballen.
Wij zijn als vereniging de hoofdsponsor hier zeer dankbaar voor!!
Komende zondag begint de competitie en speelt het "Hoekstra-team" uit tegen Balkbrug.

Staand vanaf links: Remco Huismans (sponsor), Jelmer Dijkstra, Bastiaan Schonewille, Koen Zwartjens, Wilco Elshof, Harmen Schaap, Rick Jan van der Leest, Stefan Halsema, Henk Kooistra( verzorger), Paul Jonker.
Zittend vanaf links: Bart Halsema, Joshua van Weperen, Arjan Mendel, Ferdinand Jongsma, Mike Maatman, Arjen de Haan, Atze Logchies
Op de foto ontbreken: Rudie de Vries, Peter de Vries, William de Vries (leider), Tijn Bokma en Johan Ziel
( foto Sije Nolles)

Zondag 17-3-2019