Oldeholtpade 2 moet promotie aan Dronrijp 2 laten

Door de prachtige promotie van het 1e elftal is de promotiewedstrijd van het 2e elftal een beetje op de achtergrond geraakt.
Afgelopen zondagmorgen moest het team van de leiders Bijl en Van der Gaast aantreden tegen Dronrijp 2.
Daar waar het 1e elftal het thuisvoordeel had moest het 2e op bezoek bij Dronrijp.

Het "Eetcafe Wever" team had geen beste start, want al snel stond men met 1-0 achter.
Echter de blauwhemden kwamen via een klutssituatie met Maxim Kuiper en een verdediger van Dronrijp daarna weer terug tot 1-1.
Maar al snel daarna kwam de thuisclub toch weer op voorsprong en in de fase daarna hield keeper Arjen de Haan met enkele prima reddingen het Wever team in de wedstrijd.
Na de pauze kwamen de mannen van Bijl/v.dGaast sterker voor de dag en was men enkele malen dichtbij de gelijkmaker.
Een duidelijke handsbal van een verdediger van Dronrijp werd helaas niet gehonoreerd met een strafschop en tot overmaat van ramp sloeg de thuisclub aan de andere kant wel toe(3-1).
Ondanks een slotoffensief van het Wever team wist men niet de aansluitingstreffer te maken en won Dronrijp uiteindelijk met 3-1.
Maar ondanks deze nederlaag kan het 2e team terug kijken op een prima seizoen met als toetje de nacompetitie.
Volgend seizoen gewoon volle bak voor promotie gaan!
De foto's zijn gemaakt door Sije Nolles, waarvoor Dank!

Zondag 26-5-2019

Oldeholtpade - Havelte