Start nieuwe seizoen

De selectie van Oldeholtpade is vorige week zondag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.Woensdag werd al de eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen Boornbergum en deze wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel.Afgelopen zondag stond de oefenwedstrijd tegen 4e klasser Warga op het programma en deze wedstrijd werd gewonnen met 4-0.

Komende woensdag 29 augustus staat de oefenwedstrijd tegen Willemsoord op het programma, deze wedstrijd zou aanvankelijk inWillemsoord gespeeld worden, maar wegens de slechte gesteldheid van de velden daar wordt deze wedstrijd in Oldeholtpade gespeeld, aanvang 19.30 uur.Zondag speelt het "Hoekstra-team" zijn eerste bekerwedstrijd uit tegen FFS (14.00 uur).

A.S. zaterdag beginnen alle jeugdteams ook aan hun eerste bekerwedstrijd en dit geldt ook voor de overige senioren op zondag.

zondag 20 januari
  Dwingeloo -Oldeholtpade 14.00 uur

zaterdag 26 januari 18.45 uur

Mixtoernooi Senioren en A-jun.