CORONA UPDATE

Corona update: wedstrijden afgelast tot 6 april.

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen heeft het kabinet besloten dat evenementen met meer dan honderd mensen deze maand geen doorgang kunnen vinden. De KNVB heeft dan ook besloten om alle voetbalwedstrijden voor deze maand af te lasten.

Gezien de maatregelen getroffen door de overheid en de KNVB. Heeft het bestuur spoedvergadering gehouden en zijn tot de volgende maatregelen gekomen:

1. We nemen het besluit van de KNVB over vwb geen wedstrijden meer tot 1 april.
  2. We sluiten de accommodatie voor samenkomsten welke vorm dan ook.
  3. Tot 1 april zal er ook geen trainingen of andere activiteiten op andere locaties onder leiding, georganiseerd door of met leden van onze vereniging VVO plaats vinden.

In principe tot 1 april of tot het kabinet of KNVB weer met andere of nieuwe richtlijnen gaat komen.

Dit alles lijkt buiten proportioneel te zijn. Echter is het gezond en VEILIG sporten één van onze credo’s en kunnen we dit niet meer garanderen.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar na 1 april weer gezond en sportief terug op onze mooie accommodatie VVO.

Namens het bestuur van VV Oldeholtpade,

Henk Kooistra