Oldeholtpade 2 weer met beide beentjes op de grond

Op het kunstgras van Aengwirden is Oldeholtpade 2 hard onderuit gegaan. Er werd her en der al langzaam over een kampioenschap gesproken, maar na deze wedstrijd weten de mannen van Wever dat ze er nog lang niet zijn. Bij dorpshuis 'By de Fjilden' werd verloren met maar liefst 8-1!

Oldeholtpade begon nog niet eens zo slecht aan de wedstrijd. Op het strakke veld werd in de eerste 10 minuten goed rond gespeeld. Tot een noemenswaardige kans leidde dit echter niet. Na 10 minuten kwam Aengwirden echter steeds beter in hun spel. Met goede combinaties kwamen ze 2x alleen voor keeper Hassing, maar deze hield beide keren het doel schoon. Helaas was de derde goede aanval van de thuisploeg wel raak. Na een persoonlijke fout achterin bij Olpae werd het al snel 2-0. Hierna werd Lando gewisseld wegens een blessure voor Kezman. Niet lang daarna werd het 3-0, wederom door een persoonlijke fout achterin. Het tweede mocht keeper Popov bedanken dat er met 3-0 gerust werd in plaats van 6-0.

In de tweede helft was er nog heel even hoop op een wederopstanding. Na een mooie combinatie via Kezman en topscorer Timon 'der Bomber' de Vries maakte Martin de 3-1. De blauwhemden gingen va banque spelen, maar dit leidde al vrij snel tot de 4-1 van Aengwirden die met hun goede middenveld en aanval handig gebruik maakte van de ruimte. Hierna gingen bij Olpae de welbekende koppies omlaag en liep Aengwirden uit tot 8-1. René Krompkamp liep een blessure op, maar kon niet gewisseld worden aangezien Harmen niet mee kon wegens een onbekende 'niet fitheid'. Martin kreeg nog 2x geel = rood wegens aanmerkingen op de leiding.

Volgende week speelt Oldeholtpade 2 thuis tegen Oldeboorn 3 en kunnen de mannen van Wever zich revancheren.

Zaterdag 8-6-2019

Bedrijvenvoetbaltoernooi