Meiden Oldeholtpade winnen ook laatste wedstrijd

Vandaag moesten we dan toch nog de laatste wedstrijd uit tegen FC Wolvega spelen. Ook deze keer leek het weer alsnog roet in het eten te gooien, maar tot onze verbazing ging het toch door.

Onze meiden gingen gretig van start na deze lange periode van niets doen. Het leek wel of deze rust ze alleen maar scherper had gemaakt. FC Wolvega werd gelijk onder druk gezet. Het wachten was op het eerste doelpunt. Dat wachten duurde uiteindelijk nog vrij lang. Wij hadden al een paar behoorlijke kansen gehad voordat, vlak voor rust, Britt de verlossende 0 – 1 maakte. Tijdens de rust werd er door ons van keeper gewisseld: Eva kwam in het doel voor Priscilla. Omdat de meeste meiden het door de aanhoudende regen toch wel koud hadden gekregen beloofden ze om er in de tweede helft nog meer tegen aan te gaan. En dat deden ze. Wolvega kwam er helemaal niet meer aan te pas. De druk op het doel van Wolvega werd steeds groter. Wij maakten er uiteindelijk 0 – 4 van. Na deze laatste wedstrijd van deze competitie kan ik gerust spreken van een geslaagde start van dit meisjesteam. Toen we in augustus begonnen met deze groep enthousiaste meiden waren er maar een paar die al eens eerder een wedstrijd gevoetbald hadden. En als je deze wedstrijd bekijkt dan zijn ze in die paar maanden grote sprongen vooruit gegaan. Wolvega werd vandaag bij tijden gewoon weggespeeld. Wij zijn in deze competitie geëindigd op een knappe vierde plek. Een groep meiden om trots op te zijn!!!! Dit was voorlopig de laatste wedstrijd op het veld. In januari gaan we met de meiden de zaal in.

Zaterdag 8-6-2019

Bedrijvenvoetbaltoernooi