Oldeholtpade 1 geeft zege uit handen

Oldeholtpade heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop slechts één punt gepakt. Op bezoek bij Houtigehage slaagden de gasten er niet in om de opgebouwde voorsprong vast te houden.
De thuisploeg startte furieus. Na een lange bal, een knappe actie en een hard schot, stond er in de 2e minuut al de 1-0 op het bord. Oldeholtpade leek een lastige middag te krijgen. De ploeg van trainer Fredericks ging echter niet bij de pakken neer zitten en zocht de combinaties. Voetballend werden de gastheren afgetroefd en Oldeholtpade maakte al snel de gelijkmaker. Waar iedereen een voorzet van Jelmer Dijkstra verwachtte, zocht de spits zelf het doel: 1-1. Oldeholtpade was in deze fase de betere ploeg. Ronald van den Akker bracht de verdiende voorsprong op het bord. Een bekeken schot van afstand was onhoudbaar voor de doelman: 1-2. Met deze stand werd gerust.
Na een kwartier in de tweede helft liep Oldeholtpade uit naar een 1-3. Na een slim genomen vrije trap van Rick-Jan v/d Leest, kwam Peter de Vries alleen voor de keeper en hij faalde niet. De bezoekers leken de winst hiermee binnen te halen, maar niets was minder waar. Houtigehage zette de schouders er onder en uit een vrije trap kwam de ploeg weer dichterbij: 2-3. Een kleine tien minuten voor tijd kon de thuisploeg, uit een rommelige situatie voor het doel van Oldeholtpade, ook nog voor de gelijkmaker tekenen: 3-3.

Zaterdag 8-6-2019

Bedrijvenvoetbaltoernooi