Oldeholtpade 1 begint slecht aan tweede periode

Het eerste team van Oldeholtpade is afgelopen zondag erg slecht begonnen aan de tweede seizoenshelft. Op eigen sportpark werd verloren van de bezoekers uit Donkerbroek.
Oldeholtpade begon goed aan de wedstrijd. De ploeg zette de gasten goed vast en Donkerbroek moest daardoor de lange bal hanteren. De thuisploeg schakelde snel om en werd daardoor gevaarlijk. Al na een minuut of 10 leverde dat de eerste goal op. Na een prima pass van Arjan Prinsen, kwam Joshua van Weperen in de gelegenheid om Jelmer Dijkstra vrij voor het doel te zetten. Dijkstra bleef koel: 1-0 en een goede start voor de thuisploeg. Donkerbroek zette meer druk en de lange ballen kwamen vaker aan. Een van deze ballen plofte achter de verdediging van de blauwhemden. Een speler van Donkerbroek was als eerste bij de bal en passeerde keeper Bijl: 1-1. De gasten bleven druk zetten en wonnen steeds meer duels. Ook was de ploeg veel feller dan Oldeholtpade. Een afgeslagen bal werd slecht weggewerkt en Donkerbroek profiteerde optimaal: 1-2. Even voor rust werd het ook nog 1-3.
In de tweede helft zette Oldeholtpade meer druk naar voren. Grote kansen leverde dit niet op. Jelmer Dijkstra was deze middag een van de weinige spelers aan Oldeholtpade waar enige dreiging vanuit ging. De druk van Oldeholtpade leverde ruimte op voor de gasten in de omschakeling. Daaruit werd opnieuw gescoord en leek de wedstrijd beslist: 1-4.
De thuisploeg maakte een kwartier voor tijd nog wel 2-4. Uit een vrije trap van Michiel Jonker, werkte Rick-Jan v/d Leest de bal in het net.
Verder kon de ploeg weinig uitrichten. De nederlaag zorgt voor een slecht begin aan de tweede periode en Oldeholtpade zal volgend weekend absoluut moeten winnen als het nog wil meestrijden.

Zondag 22 september:

Pesse - Oldeholtpade