Sinds 21 december 1962
Sportpark Olpae
Hamersweg 16
8476 CN Oldeholtpade

Oldeholtpade E2 speelt gelijk tegen MSC E3 na enerverende wedstrijd

Vandaag begon voor de "Hoeksma-Boys" de voorjaarsreeks met een uitwedstrijd tegen MSC E3. Na de succesvol verlopen najaarsreeks die werd afgesloten met een gezamenlijk kampioenschap samen met E1 was in overleg met de jeugdcommissie besloten om in de voorjaarsreeks in de 1e klasse te gaan spelen.
De jongens konden vandaag dus de borst nat maken en rekenen op meer tegenstand dan voorheen en dat bleek ook wel vandaag. Toch kwamen de jongens vandaag prima voor de dag en na een prachtige wedstrijd kon het eerste punt worden genoteerd na een 5-5 gelijkspel. MSC had in de eerste helft wel wat vaker de bal, maar de blauwhemden waren levensgevaarlijk in de counter en kwamen zo voor de pauze tot twee keer toe op voorsprong met 0-1 en 1-2, maar beide keren kwam de thuisclub al heel snel weer langszij.
In de tweede helft begon MSC sterker en nam een 4-2 voorsprong, echter de "Hoeksma-Boys" gaven zich niet gewonnen en kwamen na een imponerende inhaalrace zelfs op een 4-5 voorsprong!
Het laatste woord was echter voor MSC dat in de laatste minuut via een prachtige vrije trap toch nog de gelijkmaker wist te maken. Over de gehele wedstrijd gezien was dit ook de juiste uitslag, volgende week wacht de volgende uitdaging als Steenwijkerwold E1 op bezoek komt!
Mark de Vries
Share

Agenda

 

Zondag 20 oktober

Oldeholtpade - Olyphia

competitie

aanvang 14.00 uur

 

Donderdag 7 november

Algemene Ledenvergadering

aanvang :19.30 uur

 

 

 

 
   
   
   

 

2e hands artikelen

 

.