Oldeholtpade meiden pakken eerste winst

Vanmorgen moesten de meiden van Oldeholtpade ME1 uit spelen in Steenwijkerwold tegen Steenwijkerwold/Willemsoord combinatie ME1. Omdat er een paar spelers niet mee konden doen ivm het Fries schoolschaak toernooi waren we met acht meiden.

Op een slecht veld was het al snel duidelijk dat we hier wel konden winnen. Een aantal keren kwamen we gevaarlijk voor het doel met kansen voor Eva en Britt. Omdat wij iets te aanvallend gingen voetballen kon Steenwijkerwold counteren en stonden onze verdedigers Tiffany en Sanne een paar keer tegenover een overtal. Telkens redden zij zich daar knap uit, en als de tegenstander er dan toch doorheen kwam dan was daar steeds weer onze uitstekend keepende Priscilla! De inzet van onze meiden was niet tevergeefs want al snel kwamen wij op voorsprong door een goal van Britt. En we liepen daarna verder uit door nog een keer Britt en een doelpunt van Eva.
De tweede helft was helemaal voor Oldeholtpade, al scoorde Steenwijkerwold eerst nog wel de 1 – 3. Met uitstekende driehoekjes voorin van Britt, Eva en Odilia en goed stofzuigerwerk van Nynke en Elsemiek op het middenveld en met achterin krachtig optreden van Sanne, Tiffany en Priscilla konden we de wedstrijd afsluiten met een dik verdiende 1 – 4 overwinning. Bijzonderheid was dat alle doelpunten werden gemaakt met links! Kortom weer dik tevreden!

Zondag 20 oktober

Oldeholtpade - Olyphia