Oldeholtpade E2 verliest thuis nipt van Steenwijkerwold E1

De "Hoeksma-Boys" hebben vandaag in een gelijkopgaande wedstrijd nipt met 1-2 verloren van Steenwijkerwold E1.
Steenwijkerwold kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar daarna kwam de E2 steeds beter in de wedstrijd en kreeg het enkele kansen. Het vizier stond echter nog niet helemaal op scherp en ook de keeper van Steenwijkerwold bleek een behoorlijk obstakel.

In de tweede helft ging het weer behoorlijk gelijk op, maar in de beginfase waren de betere kansen voor Steenwijkerwold. Echter de keeper van E2 Wytse Haytema keepte een voortreffelijke wedstrijd en was keer op keer de reddende engel. Toch wist Steenwijkerwold halverwege de tweede helft op 0-2 te komen na een fraaie aanval.
Hierna gingen de "Hoeksma-Boys" vol op de aanval spelen en toen de aansluitingstreffer kwam werd het nog behoorlijk spannend, maar de verdediging van Steenwijkerwold wist overeind te blijven en zo eindigde de wedstrijd in een 1-2 nederlaag. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest, maar dit lukte helaas niet. Toch kunnen de jongens terug kijken op een prima wedstrijd en bewezen ze weer zich prima staande te kunnen houden in deze klasse.

Mark de Vries

Zondag 20 oktober