Meiden winnen met dubbele cijfers!

Vanmorgen hebben onze meiden van VV Oldeholtpade flink uitgehaald tegen de meisjes van Espel!
In een koude wind bleek al snel dat deze wedstrijd wel eens een grote uitslag zou kunnen opleveren. Espel kon geen vuist maken tegen de golf van aanvallen. En al snel stonden we 4 - 0 voor. Slechts een paar keer kwam Espel op de helft van Oldeholtpade. Dit leverde hun overigens wel hun enige doelpunt op. De ruststand was dan ook 6 - 1. Na de rust was er wel druk op hun doel, maar dit leverde in eerste instantie nog geen doelpunten op. Daarna vielen de doelpunten als warme broodjes en konden we een einduitslag aan tekenen van maar liefst 12 - 1. Prima prestatie, maar volgende week uit Steenwijk tegen zal een stuk lastiger worden!
Johan de Vries

Zondag 20 oktober