Sinds 21 december 1962
Sportpark Olpae
Hamersweg 16
8476 CN Oldeholtpade

A1 verliest van sterker Olde Veste.

Op een mooie zaterdag middag mocht er afgetrapt worden tussen de A1 en Olde Veste. Deze wedstrijd beloofde een harde te worden, waarin 1 rode kaart viel. Olde Veste stapte helaas wel als winnende van het veld. 
Olde Veste dat vorige week verloor met 5-0 bij Olympia startte sterker dan de blauwhemden. De steenwijkers leken snel opzoek naar een voorsprong. De A1 hield lang stand, na een aantal saves van de Nekker. Een paar losse flodders van o.a. van der Heijden en de Vries mochten in de eerste helft niet baten. De blauw-gelen scoorden als eerste, via een corner torende de lange spits van Olde Veste boven de verdedigers van de A1 uit, en stond het bij rust 0-1.
Na de zwakste helft, leek het toch even beter te gaan. Helaas, viel het doelpunt te noteren bij de uitploeg en stond het na een mooi uitgespeelde kans 0-2. Hierna vielen er meerdere opstootjes omdat de scheidsrechter redelijk in het voordeel van de Oldeholtpaders floot. Olde Veste kon zich niet inhouden, en kreeg via een opstootje een rode kaart na een uitgedeelde elleboogstoot. Oldeholtpade ging drukken, en kon via meerdere grote kansen de 1-2 maken. De Steenwijkers gingen counteren, en dit was helaas fataal. Na een fraaie counter stond er 0-3 op het scoreboard. Oldeholtpade liet de kop niet hangen, en maakte in ieder geval nog een ere treffer, via een mooie actie van Halsema die de verdediger na een mooie schijnbeweging achter zich liet en snoeihard de bal in het doel schoot. uiteindelijk zou de stand nog op 1-4 worden gebracht. 
 
Volgende week spelen de a’s uit om 14.00 in Hasselt tegen Olympia ’28 A1.
 
OVERIGE UITSLAGEN:
 
VENO A1 – Olympia ’28 A1 1-4
Akkrum A1 – Flevo Boys A2 0-10
Jubbega A1 – STO SJO JVZ A2 2-6
Urk A2 – LSC 1890 A2  4-0
Share

Agenda

 

Zondag 9 februari

Oldeholtpade - Dwingeloo

aanvang 14.00 uur

 

 

 

 
   
   
   

 

2e hands artikelen

 

.