Sinds 21 december 1962
Sportpark Olpae
Hamersweg 16
8476 CN Oldeholtpade

A1 verliest van sterker Olympia

Na een goede seizoensstart tegen LSC 1890 thuis, leek het een mooi seizoen te worden voor de a-junioren van Oldeholtpade. Helaas, de wedstrijden daarna bewezen dit tot nu toe anders. Bij SVM werd verloren, om vervolgens thuis zelf te verliezen van Olde Veste’54.
Nu mochten de A’s aan de bak bij het sterke Olympia’34 dat toch titel kandidaat nummer 1 is. Na een redelijke eerste 10 minuten, werd toch duidelijk welke ploeg er aan het langste eind ging trekken. Olympia begon beter te voetballen, creëerde veel kansen. Na een mooie combinatie werd een flank speler weg gestuurd, die vervolgens de instormende spits die goed voor Wapstra kwam mooi te bedienen. De spits schoot genadeloos boven in het dak binnen. Hierna bleef Oldeholtpade vechten voor wat het kon, maar de thuis ploeg was voetballend beter. Na een aantal mooie kansen, was het toch weer raak voor Olympia. Een fout achterin werd goed afgestraft door de binnenkant paal te krullen. Olympia bleef kansen creëren, en het stond verdiend bij rust 4-0 voor de Groen Witten. 
Na rust ging het weer zoals in de eerste helft gelijk op. Olympia wist geen kansen te creëren tegen de beter verdedigende blauwhemden. Het was ontzettend warm, en de a’s leken moe. Olympia profiteerde hiervan, door nog 3 keer te scoren. De a’s zullen proberen te winnen om zich te handhaven in de middenmoot, momenteel staat ze nu 9e. 
Volgende week treden de a’s aan in Sint Nicolaasga om 12.00 op sportpark Renado.
Vorig jaar werd er ook tegen deze ploeg gevoetbald, toen werd er overtuigend gewonnen met 7-3.
Jos de Nekker
 
OVERIGE UITSLAGEN:
Flevo Boys A2
Jubbega A1
6-1
ST SJO JVZ A2
VENO A1
1-3
LSC 1890 A2
Akkrum A1
0-2
Olde Veste A2
SJO RVC A1
2-2

 

Share

Agenda

 

Zondag 9 februari

Oldeholtpade - Dwingeloo

aanvang 14.00 uur

 

 

 

 
   
   
   

 

2e hands artikelen

 

.