Meisjes E3 verliezen

Vandaag hebben de meiden van VV Oldeholtpade verloren met 1 – 3 van Olyphia E3. Olyphia is de koploper in onze competitie en wij hebben tot nu toe al onze wedstrijden verloren. Maar bij ons gaat het elke week iets beter en zo ook deze wedstrijd.
De eerste helft hebben we minstens vijf dikke kansen gehad en hadden we dan ook met een voorsprong de rust in moeten gaan. Echter Olyphia maakte, tegen de verhouding in, vlak voor rust 0 - 1.
In de tweede helft ging Priscilla keepen in plaats van Meike die tot dan toe heel aardig had gekeept. In tegenstelling tot de eerste helft was nu Olyphia de bovenliggende partij en zij kregen een aantal kansen en ze scoorden de 0 – 2 en daarna werd het zelfs nog 0 – 3. Maar de laatste tien minuten herpakten de meiden zich weer en ze creëerden een paar kansen. En dan…. Toch, vlak voor tijd schoot Britt de bal, door een aantal spelers heen, de bal hard in het doel. Eindstand 1 – 3.
Wel verloren, maar deze wedstrijd zat het er echt in dat we hadden kunnen winnen. Helaas zat dat er deze wedstrijd nog niet in voor ons. Volgende week moeten we thuis tegen FC Wolvega E6 en daar liggen voor ons echt kansen om te winnen.
Johan de Vries

Zondag 20 oktober