Eerste overwinning meisjes E3!!

EINDELIJK het is zover. Hier hebben we al die tijd naar toe gewerkt. We hebben onze eerste wedstrijd met de meisjes gewonnen!! En maarliefst met 5 – 0.
Al voor deze wedstrijd was bekent dat we deze nog wel eens konden winnen. Wolvega had tot nu toe ook alle wedstrijden verloren, maar wel met dikkere cijfers. Alleen vorige week hadden ze gewonnen van SJO OFW E3 met 10 – 3. Dus het ging er om spannen dachten wij, maar een echt voetbalteam piekt op het juiste moment en zo ook de meiden van E3. Er werd vandaag gevochten op het scherpst van de snede, voor elke bal werd gestreden. Al vanaf het begin zetten wij hen onder druk, wat resulteerde in een vroege 1 – 0. Daarna werd het wel wat druk voor het doel van FC Wolvega en was het moeilijk voor ons te scoren. Uiteindelijk wisten we voor de pauze er nog 2 – 0 van te maken. Na de rust verving gastspeler Ilse onze keepster Inez. De stoomtrein van E3 die nu één keer op gang was denderde door en gaf FC Wolvega geen enkele kans om terug te komen. We liepen zelfs nog uit tot de eindstand 5 – 0. Meike blijkt een echte neus voor doelpunten te hebben en scoorde maar liefst 4 keer. Britt maakte één van de vijf.
Nu we éénmaal geproefd hebben van het zoet der overwinning hoop ik dat we volgende week deze lijn kunnen doorzetten weer thuis tegen SJO OFW uit Wilhelminaoord.
Johan de Vries

Zondag 20 oktober