Meisjes E3 winnen wederom!

Na onze eerste zege van vorige week moesten we het vandaag opnemen tegen SJO OFW E3 uit Wilhelminaoord (ook een geheel meisjesteam). Zij staan laatste in onze competitie. Dus was er ook vandaag wel weer wat te halen voor onze meiden.

Maar je weet het maar nooit en het blijft wel oppassen hadden we vooraf gewaarschuwd. Nynke en Inez waren er vandaag niet : dus hadden we geen wissels. Het publiek was weer in grote getale aanwezig en al na een paar minuten spelen werd het duidelijk dat we ook deze wedstrijd wel zouden gaan winnen. We zetten hun al snel onder druk en konden dan ook al snel een voorsprong nemen. Voor de rust maakten we er al 6 - 0 van. Na de rust gingen we rustig verder met scoren en bouwden de voorsprong uit tot de eindstand 13 – 0. Voor volgende week wil het toeval dat we weer tegen dit zelfde team moeten spelen, maar dan uit. We zullen zien hoe we het er dan van af gaan brengen!

Johan de Vries

Zondag 20 oktober