Oldeholtpade wint punt bij Donkerbroek

Het eerste team van vv Oldeholtpade heeft afgelopen zondag met 2-2 gelijk gespeeld in en tegen Donkerbroek. Op een zeer slecht veld werd om 14:00 uur gefloten voor de aftrap.
Oldeholtpade wilde vooruit voetballen, maar dit lukte vandaag niet.  Al na 10 minuten moest Rene Hielkema het veld geblesseerd verlaten. Peter de Vries was zijn vervanger.
Na ongeveer 20 minuten spelen kwam Donkerbroek op voorsprong door een foutje van de doelman. Vlak daarna werd het 2-0 uit een corner. Een paar minuten voor rust scoorde Rick-Jan v/d Leest, maar zijn doelpunt werd afgekeurd. Met een 2-0 stand gingen de ploegen de kleedkamers in.
Oldeholtpade kwam in de tweede helft beter voor de dag.  Ronald v/d Akker verving V/d Leest en Arjan Prinsen kwam voor Guus Hielkema. In de 53e minuut kwamen de gasten terug in de wedstrijd. Goed doorzetten van Arjen Bruinsma werd door Jelmer Dijkstra gepromoveerd tot doelpunt.
De gasten werden beter en de thuisclub groef zich in. De blauwhemden verdienden minimaal een punt. Dat punt kwam er ook. Na een handsbal in de 16 meter schoot Joshua van Weperen de toegekende strafschop raak.
Er kwam nog een directe rode kaart voor een speler van de thuisclub.  Hij had de scheidsrechter uitgescholden.

Zondag 20 oktober

Oldeholtpade - Olyphia