Oldeholtpade meisjes E3 winnen met 2 - 7

Nadat we vorige week thuis tegen SJO OFW E3 met 13 –0 hadden gewonnen moesten we zaterdag uit spelen tegen deze zelfde ploeg. Omdat ik zelf ziek was kon ik er helaas niet bij zijn en nam Johnny van der Horst het over als leider/coach. Ook Inez was er dit keer niet bij. Uit verschillende bronnen heb ik vernomen dat deze wedstrijd weer uitstekend verlopen is. Dit is ook terug te zien aan de eindstand 2 – 7. Voor de meiden is dit alweer de derde winstpartij op rij !!! en wie had dat een maand geleden verwacht? Volgende week (uit tegen Oosterstreek) zal het hoogstwaarschijnlijk wel even wat moeilijker gaan worden, maar ik acht ons echt niet kansloos. Na volgende week kunnen we kijken hoe het er echt voor staat. Intussen gaan we deze week er weer keihard tegen aan op de training.

Johan de Vries

Zondag 20 oktober