Meisjes E3 verliezen van koploper

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week en een hele week geen trainen moesten onze meiden vandaag aantreden tegen de koploper uit Oldeberkoop. Thuis op het sportpark Olpae was het veld nog behoorlijk nat van het vele regenen, maar het ging gewoon door. We begonnen vol goede moed ondanks dat we de vorige wedstrijd bij hun uit hadden verloren met 7 – 0. Vanaf de aftrap namen wij gelijk het initiatief, maar uit hun eerste tegenaanval bleek gelijk hun kracht: effectiviteit. Het was gelijk raak 0 – 1. Ook daarna voetbalden we niet slecht, maar de doelpunten vielen steeds aan de verkeerde kant. Zo kregen wij zelf nog een paar goede kansen, maar het was bij ons steeds ‘net niet’. Uiteindelijk werd het een verdiende nederlaag en werd de einduitslag 0 – 9. Volgende week uit tegen Olyphia, die tweede staat. Met een beetje geluk is er van alles mogelijk.

Johan de Vries

Zondag 20 oktober