Oldeholtpade E2 wint door sterke tweede helft van Uffelte E1

"Hoeksma-Boys" hebben vandaag met 1-4 gewonnen van Uffelte E1. In de eerste helft had Uffelte de wind in de rug en was sterker en had ook de meeste doelpogingen. Uffelte kwam dan ook terecht op voorsprong via een overigens curieus doelpunt. Door een mooi afstandschot werd er gescoord, maar de bal kwam via de staander weer terug in het veld en de scheidsrechter liet doorspelen. Enkele spelers van Oldeholtpade gaven eerlijk toe dat het een doelpunt was en na overleg tussen de scheidsrechter en de leiders werd er besloten dat het 1-0 voor Uffelte was. In de laatste vijf minuten voor de pauze kwamen de jongens wat beter in de wedstrijd en uit de enige goede aanval van de eerste helft werd de gelijkmaker gescoord 1-1.
Na de pauze waren de rollen omgedraaid, de "Hoeksma-Boys" waren nu duidelijk de betere en nog voordat de ouders terug waren uit de kantine was het al 1-2. Uffelte kwam er niet meer aan te pas en de score werd nog uitgebreid naar 1-4. Een prima overwinning die dus met name tot stand kwam door een sterke tweede helft.
Mark de Vries

Zondag 20 oktober