Meisjes E3 komen terug

Omdat wij zaterdag niet konden voetballen ivm het schoolschaaktoernooi hebben de meisjes van E3 gisteravond alvast gespeeld. En omdat VV Oldeholtpade verlichting heeft werd deze wedstrijd tegen Oosterstreek E1 ipv uit nu thuis gespeeld.
Ondanks dat er niet veel ruchtbaarheid aan deze wedstrijd was gegeven zat de tribune helemaal vol. Het hele team was weer aanwezig en we startten weer voortvarend. We zetten goed druk op de bal en Oosterstreek kwam er niet aan te pas. Desondanks kon Oosterstreek scoren uit hun eerste aanval, door wat knullig uitverdedigen van onze kant. Onverstoorbaar gingen de meiden verder met goed voetballen. Maar door weer knullig verdedigen en een beetje pech werd het zelfs 0 – 2. Geheel tegen de verhouding in. Ook na deze tegenslag bleven de meiden er in geloven. En na een paar keer al gevaarlijk te zijn geweest, wist Odilia de bal in het doel te tikken uit een voorzet van Britt. Met een 1 - 2 achterstand gingen we de pauze in. Na de rust speelden de meiden nog beter en gingen nu echt op jacht naar de gelijkmaker. Een paar keer waren ze er dicht bij en uiteindelijk viel hij dan toch:de 2 – 2. Meike schoot vanaf de zijkant de bal hard in het uiterste hoekje.Even leek het er nog op dat we de wedstrijd nog zouden winnen maar het bleef bij een gelijk spel.
Ondanks dat we deze wedstrijd hadden moeten winnen zijn we toch dik tevreden met dit gelijke spel. Elke wedstrijd worden we weer iets beter en als ik het vergelijk met het begin van de competitie zijn we enorm vooruitgegaan en hoeven we voor geen enkel team uit deze competitie meer bang te zijn.
Johan de Vries

Zondag 20 oktober