Oldeholtpade E2 wint na matige wedstrijd van Steenwijk E1

De "Hoeksma-Boys" hebben vandaag met 7-3 gewonnen van Steenwijk E1. Net als vorige week begonnen de jongens bijzonder slap aan de wedstrijd en kon Steenwijk vooral in het begin een paar keer gevaarlijk worden. In het tweede gedeelte van de eerste helft ging het gelukkig iets beter en werd er twee keer gescoord, waardoor de ruststand 2-0 was. In de tweede helft werden de jongens wakker geschud door een tegendoelpunt en hierna werd er eindelijk wat fanatieker gevoetbald. Door enkele fraaie combinaties werden er nog enkele fraaie doelpunten gemaakt, maar ook Steenwijk wist in de tweede helft nog drie keer te scoren en zo werd de eindstand uiteindelijk bepaalt op 7-3.
Volgende week speelt E2 voor de beker thuis tegen Langezwaag E1, aanvang 9.00 uur.
Mark de Vries

Zondag 20 oktober