Clean sweep senioren!

Niet alleen de olympische wintersporters, maar ook de senioren van Oldeholtpade kunnen het, een clean sweep! Zoals wel vaker dit seizoen hebben alle senioren elftallen dit weekend een overwinning geboekt.

Het 4e won thuis met 5-3 van Udiros 4. Door deze overwinning zijn ze gestegen naar de koppositie op de ranglijst. Een punt meer dan Mildam 4, maar ook een wedstrijd meer, het blijft spannend voor het 4e, maar een kampioenschap zit er nog steeds in!

Dan het 3e. Leider Sjouke Bakker zet zijn team meer en meer naar zijn hand. Het door hem zo nagestreefde 'totaalvoetbal' wordt steeds beter uitgevoerd en toont zich uit in doelpunten. Met maarliefst 9-0 werd het stugge Gersloot 1 opzij gezet. Met 6 punten voorsprong op de nummer 2 lijkt Oldeholtpade 3 door te stomen naar de schaal!

De mannen van Wever hebben zich dit weekend hersteld van de domper van vorige week. Waar vorige week uit verloren werd van Mildam, werd dit weekend Old Forward met duidelijke cijfers verslagen, 4-0. Uiteraard pakte Der Bomber zijn doelpuntje weer mee en maakte MK de Boer een mooi doelpunt van afstand. Traininigsbeest Hoby zette de 4-0 op het scorebord met een vrije trap. Olpae 2 staat nog steeds bovenaan, maar Aengwirden 3 heeft minder puntverlies. Ook hier blijft het spannend!

Het eerste leverde een puike prestatie door 70 minuten lang met 10 man te voetballen en ook nog eens te winnen met 4-2. Een uitgebreid verslag is hier te lezen.

18-8-2018 Eerste training Dames en Meisjes MO 17 11.00 uur
19-8-2018