Oldeholtpade JO15-1 wint in slotfase van SVM

Gisteren stond de uitwedstrijd tegen SVM op het programma. Thuis was het 3 - 0 geworden in ons voordeel.
SVM staat laatste in de ranglijst, maar dat het toch lastig zou worden was bekend gezien de vorige uitslagen. Daarin verloren zij telkens met minimale cijfers.
Met die wetenschap begon Oldeholtpade aan de wedstrijd.
De mannen van loonbedrijf Huismans begonnen voortvarend, maar al snel bleek dat het geen makkie zou worden. Het ging dan ook over een weer waarbij Oldeholtpade slechts af en toe goed voetbal liet zien en iets meer kansen creëerde. Één keer was SVM gevaarlijk uit een afstandsschot die bovenop de lat belandde.
Pas diep in de tweede helft wisten de C- junioren van Oldeholtpade de winst naar zich toe te trekken. Uit een goede aanval werd de bal naar links op de zestien geschoven waar Emiel liep, die bij gebrek aan tijd, de bal slim langs de keeper punterde.
In de vier minuten die de scheidsrechter erbij trok bepaalde Rick, uiteindelijk, de eindstand op 0 - 2 door een verwoestend afstandsschot, van een meter of twintig, die in de kruising belandde.
Kort samengevat niet de beste wedstrijd, maar desondanks verdiende overwinning.
Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen Staphorst.