Oldeholtpade JO15-1 wint uit bij SJO WIJC

Vandaag stond voor J015-1van Oldeholtpade de uitwedstrijd tegen SJO WIJC JO15 uit de Wijk en IJhorst op het programma.
Ondanks de waarschuwingen vooraf begon Oldeholtpade toch te slap aan de wedstrijd en al na een minuut of drie kwam WIJC op voorsprong . Door veel te slap optreden brak WIJC door op de linkerkant waarna de bal werd voorgezet en al combinerend ging WIJC door onze verdediging als een mes door de boter.
Na deze teleurstelling probeerde Oldeholtpade de gelijkmaker te forceren. Maar er werd veel te slordig gevoetbald. Elke veroverde bal werd telkens te gemakkelijk weer ingeleverd.
Toch kon Oldeholtpade nog voor de rust de gelijkmaker aantekenen. Na goed gezamelijk opstoren maakte WIJC een fout in de verdediging waardoor Wouter de bal kreeg en met een onverwacht schot in de linkerhoek de keeper verraste.
Na de rust tapte Oldeholtpade uit een ander vaatje. Achterin werd er helemaal niets meer weggegeven en voorin werd er een stuk beter rond getikt. Dit leverde logischerwijs kansen op en uiteindelijk was het weer Wouter die alleen voor de keeper niet faalde en Oldeholtpade op voorsprong zette. Hierna verruimde Rick de voorsprong met een afstandsschot (zijn specialiteit). En bepaalde Britt de eindstand op 1 tegen 4 na een goeie actie van Sijas.
Kortom weer een verdiende overwinning. Met een matige eerste helft en een stukken betere tweede helft.
Volgende week Steenwijkerwold thuis om negen uur.