Oldeholtpade JO15-1 verslaat Steenwijkerwold JO15-1 na rust

Onder een vriendelijk zonnetje ontving Oldeholtpade J015-1 vanmorgen Steenwijkerwold JO15-1. Zoals we onderhand wel gewoon zijn was de eerste helft van Oldeholtpade weer matig. Verdedigend liepen we te ver van de man af en aanvallend werd er te weinig gecreëerd. Ook Steenwijkerwold kon geen potten breken en zo gingen we dan ook de rust in met een 0 - 0 op het scorebord.
Na de pauze was alles anders. De mannen van loonbedrijf Huismans zaten er nu veel korter op waardoor Steenwijkerwold niet meer aan voetballen toe kwam. Na ongeveer tien minuten opende Wouter de score, Na een assist van Emiel, door vanaf de zestien de bal in de linker bovenhoek te schieten. Ook hierna bleef Oldeholtpade aandringen en een aantal kansen volgden, maar Oldeholtpade had een penalty nodig om 2 - 0 te maken. Een speler van Steenwijkerwold maakte hands. Wouter faalde niet vanaf de penaltystip en bepaalde hiermee de eindstand.
Kortom wederom een wedstrijd met twee gezichten met een matige de eerste helft en een goede tweede helft. Daarbij moet nog wel vermeld worden dat de verdediging vandaag weer stond als een huis en dat er nagenoeg geen kansen werden weggegeven.
Met nog acht wedstrijden te gaan staan we nu derde op de ranglijst.
Volgende week spelen we uit tegen Flevoboys, uit Emmeloord, die tweede staan.