Oldeholtpade JO15-1 verliest in doelpuntrijk treffen van Flevo Boys JO15-2

Oldeholtpade J015-1 moest vandaag aangetreden tegen FLEVO BOYS JO15-2 die tweede staan op de ranglijst en één plek boven Oldeholtpade.
Dit beloofde dus een pittige pot te worden. De eerste minuten ging het aardig gelijk op, maar FLEVO BOYS kwam al snel op voorsprong. Na slordig verdedigen van Oldeholtpade. Dit was natuurlijk een domper voor de loonbedrijf Huismans formatie. Lang duurde deze teleurstelling niet, want een overtreding op Wouter werd bestraft met een penalty die Rick feilloos inschoot. 1 - 1. Na deze gelijkmaker werd FLEVO BOYS steeds beter en daarmee ook gevaarlijker. Nadat Ruben ongelukkig een speler over zijn dijbeen had genomen was het ook een penalty voor FLEVO BOYS. 2 - 1.
Voor de rust werd het zelfs nog 3 - 1 door een kopgoal. Even leek Oldeholtpade de kluts kwijt te zijn, maar de de pauze bracht redding.
Na de onderbreking had Oldeholtpade zich weer herpakt en maakten ze het FLEVO BOYS behoorlijk lastig. Er werd nu voornamelijk op de helft van FLEVO BOYS gevoetbald. Maar in plaats van de aansluitingstreffer te maken scoorde FLEVO BOYS uit een rebound nadat Marcel de bal in eerste instantie nog kon keren. 4 - 1. De kansen op een goed resultaat leken verkeken. Maar Oldeholtpade bleek niet uit het veld te zijn geslagen. Door opjagen en flink druk zetten werd de bal aan de verdediging van FLEVO BOYS ontfutseld en kon Rick de 4 - 2 binnen schieten. Gesterkt door deze treffer deed Oldeholtpade er nog een schepje bovenop. Hendrik, onze laatste man, werd naar voren geschoven en veroorzaakte een lichte chaos bij de thuisclub. Uit een prima corner van Ruben kopte Emiel, nu wel, de aansluitingstreffer binnen 4 - 3. Oldeholtpade bleef aandringen en er sloeg een lichte paniek toe bij FLEVO BOYS. Om de gelijkmaker te forceren nam Oldeholtpade nu veel risico achterin. FLEVO BOYS profiteerde hier optimaal van en verruimde de voorsprong naar 5 - 3. Uiteindelijk werd het nog 6 - 3 door wederom een penalty.
Kortom een boeiende wedstrijd waarin FLEVO BOYS verdiend met de punten aan de haal ging en waarin Oldeholtpade weer volop veerkracht en werklust toonde.
Volgende week wacht ons koploper SC Joure J015-1 op sportpark Olpae.