Oldeholtpade JO15-1 wint overtuigend

Zaterdag speelde Oldeholtpade J015-1 thuis tegen ST SJO RVC/Langweer J015-1.
Eigenlijk de gehele wedstrijd was Oldeholtpade de bovenliggende partij. Langweer is een redelijk spelend team, maar geeft achterin teveel ruimte weg. Hiervan kon Oldeholtpade en aantal keren van profiteren en in de pauze stond het dan ook 2 - 0 voor de thuisclub door doelpunten van Wesley en Emiel. Na de rust ging het op dezelfde voet verder. Gelijk al in de eerste minuut maakt Wouter de 3 - 0 waardoor de wedstrijd beslist was. Daarna scoorde Wouter nog een keer en ook Langweer wist nog twee keer te scoren. Maar Emiel maakte de mooiste. Na een lange bal van Hendrik liep Emiel slim door nadat de verdediging van Langweer onder de bal door ging. Hij nam de bal mee tot aan de zestien waar hij met buitenkantje links over de uitlopende keeper in de rechter bovenhoek schoot.
Kortom een dikverdiende overwinning waarmee een gedeelde derde plaats op de ranglijst werd bewerkstelligd.
Volgende week uit tegen SC Emmeloord JO15-1.