Kampioenen

Afgelopen weekend konden de eerste kampioenen in de bloemen worden gezet!Oldeholtpade JO11-2 won van concurrent Joure JO11-8 met 6-3 en kwam daarmee op een voorsprongvan zes punten met nog twee wedstrijden te spelen.In theorie kon Joure dus nog wel gelijk komen met Oldeholtpade, maar dan moest er welhaast een wonder gebeuren.Afgelopen dinsdagavond maakte het team van Baudi Bakker en Erik de Groot aan alle onzekerheid een einde door de uitwedstrijdbij De Blesse JO11-4 ruim te winnen (1-7).Het team heeft nu alle 9 wedstrijden tot nu toe gewonnen en is niet meer in te halen, een geweldige prestatie!

Oldeholtpade JO17-2 wist voor aanvang van hun wedstrijd tegen FC Wolvega JO17-3 dat men bij winst kampioen was, aangezien concurrent CVVO "smorgens had verloren.Door met liefst 5-0 te winnen van buurtgenoot Wolvega was het kampioensschap een feit!Een prima prestatie van het team van Peter de Vries jr., William de Vries en Auke Mennega dat met nog twee wedstrijden te gaan dus al niet meer in te halen is.

Achter: Leider Baudi Bakker ( Erik de Groot ontbreekt op de foto)Vanaf links staand: Kane Betten, Niels Bakker, Jens de Groot, Martijn Strampel, Ruben Oosten, Isaac Ensing, Djayden van der SluisVoor liggend: Jurre Burie en zittend: Stan de Vries

Staand vanaf links: Peter de Vries, Wilmer Mennega, Iwan Bijl, Wouter de Vries, Arjan Koopstra, Jordy Waldus, William de Vries, Jikke Ackerman, Erik de Vries

Zittend vanaf links: Damian Huismans, Rick Oostra, Max Hoekstra, Melvin Robben, Bjorn Bosma, Wesley Zondergeld ( Remco de jong ontbreekt op de foto)