Oldeholtpade JO17-1 Kampioen!!

Afgelopen zaterdag is Oldeholtpade JO17-1 kampioen geworden.Zaterdag werd in eigen huis S.V. Haulerwijk JO17-2 met liefst 15-0 verslagen.

Hoewel het team van de leiders Peter Verhoef en Casper Fischer nog twee wedstrijden op het programma heeftstaan kan men niet meer ingehaald worden.

In de twintig wedstrijden die men tot nu gespeeld heeft wist men 17 wedstrijden te winnen, speelde men 2 keer gelijken werd er slecht 1 keer verloren.

Ook het doelgemiddelde is imponerend, er werden tot nu toe liefst 144 doelpunten gemaakt, terwijl er maar 20 doelpunten werden geincasseerd.

Een prima prestatie dus van dit team dat volgend jaar in de 1e klasse uit gaat komen.

Staand vanaf links: Casper Fischer, Albert de Jong(sponsor), Julian Mulder, Joshua Verhoef, Bjorn Bosma, Tristan v.d.Linden, Mark Bron, Marius de Vries, Gabriel Oskam, Jesper Bos, Dylan Agricola, Roberto Nolting, Peter Verhoef

Zittend vanaf links: Thomas Schutrups en Jesper Fischer

23-11-2017