Oldeholtpade 1 verliest van Oranje Zwart

Het was vanmiddag een wedstrijd met twee gezichten, in de eerste helft was Oldeholtpade sterker en in de tweede helft Oranje Zwart.

De wedstrijd begon met twee snelle doelpunten, eerst scoorden de gasten toen een hoekschop slecht verwerkt werd en de spits van Oranje Zwart profiteerde (0-1).
Het "Hoekstra-team" had echter zijn antwoord snel klaar en wist via Tijn Bokma al snel weer op gelijke hoogte te komen na prima voorbereidend werk van Wilco Elshof (1-1).
Gaandeweg de eerste helft werd Oldeholtpade steeds sterker en kreeg ook enkele kansen op de voorsprong, maar de prima doelman van de gasten stond aanvankelijk succes nog in de weg.
Maar een kleine tien minuten voor rust kwam de 2-1 toch op het scorebord, toen Wilco Elshof vanaf links doorbrak en een perfecte voorzet afleverde die door Jelmer Dijkstra werd afgerond.
In de laatste minuut voor rust leek Wilco Elshof de 3-1 te maken, maar zijn schot werd dusdanig geblokt dat de bal nog van de lijn kon worden gehaald.
In de tweede helft kwam Oranje Zwart steeds meer opzetten en moest het "Hoekstra-team" terug.
Veel kansen kregen de gasten aanvankelijk niet, maar de gelijkmaker een kwartier voor tijd was zeker niet onverdiend.
Vanuit een corner kon een speler van de gasten ongehinderd binnen koppen (2-2).
Hierna had de thuisclub even een opleving met kansen voor Wilco Elshof ,Tijn Bokma en Peter de Vries, maar het doelpunt viel aan de andere kant.
Weer kreeg een speler van Oranje Zwart te veel ruimte en schoot de bal achter de kansloze Arjen de Haan (2-3).
Dit was een flinke klap voor de mannen van trainer Jongsma en deze klap kwamen ze ook niet meer te boven.
In blessuretijd werd het ook nog 2-4 en was de nederlaag een feit.Volgende week speelt het "Hoekstra-team"uit tegen FC Kraggenburg.

23-11-2017