SUPER ZONDAG VOOR SENIOREN V.V.OLDEHOLTPADE

Op deze prachtige nazomerdag wisten alle seniorenteams die in actie kwamen te winnen!

Het "Hoekstra-team" moest aantreden in de polder tegen FC Kraggenburg. De mannen van trainer Jongsma kwamen na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Rick Jan van der Leest, maar op slag van rust kwam de thuisclub langszij (1-1). In de tweede helft kwam Kraggenburg zelfs op voorsprong, maar doelpunten van Wilco Elshof en Jelmer Dijkstra zorgden er voor dat Oldeholtpade weer aan de goede kant van de score stond (2-3). Vlak voor tijd bracht Wilco Elshof de drie punten in veiligheid door de 2-4 op het scorebord te zetten. In de absolute slotfase wist de thuisclub het nog even spannend te maken, maar de punten gingen mee in de tas naar Oldeholtpade (3-4). Volgende week gaat het "Hoekstra-team" op bezoek bij Wacker uit De Wijk.

Overige senioren: Het zaterdagteam van Oldeholtpade kwam wederom niet in actie, nu was het Nagele 2 dat niet genoeg spelers had. Oldeholtpade 2 had een vrije zondag, maar Oldeholtpade 3 kwam wel in actie en wel tegen Old Forward 2. Het werd een klinkende overwinning voor de mannen van Jan Bruinsma en Arno Wieringa (4-1) Het 3e is nog zonder puntverlies en staat op een gedeelde 2e plaats. Oldeholtpade 4 moest op bezoek bij Aengwirden 3 en behaalde een moeizame maar verdiende zege (0-2). Ook het 4e is nog zonder puntverlies en staat alleen aan kop met de volle buit uit 4 wedstrijden. En om de succesvolle zondag helemaal compleet te maken wist ook Oldeholtpade 5 de volle winst te pakken. Uit tegen Diever-Wapse 3 werd er met liefst 0-4 gewonnen!

23-11-2017