Oldeholtpade 1 laat geen spaan heel van BEW

Het "Hoekstra-team" heeft vanmiddag een ruime overwinning behaald op BEW.
Met de rust was het al 4-0 voor Oldeholtpade en in de tweede helft werd de uitslag nog verdubbeld.

Al na een minuut spelen stond spits Wilco Elshof al vrij voor de doelman, maar die wist in dit geval nog redding te brengen.
Maar na dik vijf minuten spelen was het toch 1-0 door een doelpunt van Wilco Elshof die zijn reputatie van topscorer direct waar maakte.
De mannen van trainer Jongsma wisten de verdediging van BEW steeds direct onder druk te zetten en dat leverde dus direct resultaat op.
Nog binnen het half uur had Wilco Elshof al een hattrick op zijn naam gezet.
Tot tweemaal toe was Bart Halsema de aangever en stond het "Hoekstra-team" al op een comfortabele 3-0 voorsprong.
De mannen van trainer Jongsma gingen hierna gewoon door en in de 36e minuut waren de rollen omgedraaid, nu was Wilco Elshof de aangever en Bart Halsema de afmaker (4-0).
Dit was ook de ruststand en onder het genot van een kopje koffie konden we concluderen dat we getuige waren van de beste helft van het "Hoekstra-team" tot nu toe dit seizoen.
In de tweede helft probeerde BEW wel wat meer in de wedstrijd te komen, maar alle goede bedoelingen van de gasten stranden en door doelpunten van Bart Halsema en Wilco Elshof was het na een uur spelen al 6-0.
Hierna was er een fase waarin de gasten wat meer op de helft van Oldeholtpade kwamen te spelen, maar echt gevaarlijk wisten de gasten niet te worden.
In de laatste tien minuten werd de schade voor BEW alleen maar groter door doelpunten van Rudie de Vries en Wilco Elshof en was de monsterscore een feit (8-0).
Een uitstekende overwinning voor het "Hoekstra-team" dat volgende week op bezoek gaat bij het nog puntloze RKO.

23-11-2017