Oldeholtpade 1 verliest teleurstellend van RKO

Het "Hoekstra-team" heeft zondagmiddag zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van hekkensluiter RKO.

De mannen van trainer Jongsma begonnen nog wel redelijk aan de wedstrijd, resulterend in de openingstreffer van Tijn Bokma (0-1).
De thuisclub kwam binnen het half uur echter weer op gelijke hoogte en dit was toch wel een streep door de rekening voor het "Hoekstra-team".
Echter topschutter Wilco Elshof wist op slag van rust de blauwhemden weer op voorsprong te zetten (1-2) en dit was ook de ruststand.
In de tweede helft bleef de thuisclub met lange ballen de verdediging van Oldeholtpade onder druk te zetten en hier had men het duidelijk moeilijk mee.
Het "Hoekstra-team" ging te veel mee in dit type voetbal en moest het fysiek afleggen tegen de thuisclub.
In de 65e minuut kwam de thuisclub op gelijke hoogt en dik vijf minuten later viel ook nog eens de 3-2.
In de laatste tien minuten moest RKO met tien man verder na tweemaal geel, maar de nederlaag kon niet meer afgewend worden door het "Hoekstra-team".
Volgende week is er een vrij weekend, waarna de week daarop de thuiswedstrijd tegen Ruinen op het programma staat.

23-11-2017