Oldeholtpade 1 hervat de competitie met winst op Pesse

Het "Hoekstra-team" heeft vanmiddag de uitwedstrijd tegen Pesse met 1-2 gewonnen.
Op een hobbelig en moeilijk bespeelbaar veld wisten de mannen van trainer Jongsma een 1-0 achterstand in de tweede helft om te buigen in een 1-2 overwinning.

Al in de eerste tien minuten kregen de blauwhemden twee grote kansen om de score te openen, maar deze beide kansen werden jammerlijk gemist.
Na ongeveer een half uur spelen kwam de thuisclub op voorsprong en moest het "Hoekstra-team" dus in de achtervolging.
De ruststand was 1-0 en dus moest het in de tweede helft gebeuren met ook nog een gedwongen wissel Aaron van de Berg kwam in het veld voor de geblesseerde Joshua van Weperen.
In de tweede helft moesten de blauwhemden het spel maken en ging de thuisclub zich ingraven om de voorsprong vast te houden.
Pesse zocht veelvuldig de grens op van het toelaatbare en maakte het de gasten niet makkelijk.
Toch wist het "Hoekstra-team" op gelijke hoogte te komen toen Rick Jan van der Leest met een strakke bal die nog wat van richting werd veranderd de doelman verraste (1-1).
Nu wilden de mannen van trainer Jongsma ook meer en een klein kwartier voor tijd kwam die treffer ook.
Het was weer Rick Jan van der Leest die een afgeslagen bal oppikte en van zo'n twintig meter de doelman kansloos liet (1-2).
De overwinning kwam in de slotfase niet meer in gevaar en door deze overwinning is Oldeholtpade weer gedeeld koploper samen met VENO.
Volgende week speelt het "Hoekstra-team" thuis tegen Balkbrug om 14.30 uur.

18-8-2018 Eerste training Dames en Meisjes MO 17 11.00 uur
19-8-2018