Oldeholtpade behoudt nipte voorsprong op VENO

Het “Hoekstra-team” wist afgelopen week twee maal te winnen tegen achtereenvolgens Balkbrug(4-1) en Steenwijk(1-2) en blijft hierdoor koploper. Echter achtervolger VENO blijft ook zijn wedstrijden winnen en wacht nadrukkelijk op een misstap van de mannen van trainer Jongsma. In de wedstrijd tegen Balkbrug had het “Hoekstra-team” het in het eerste half uur behoorlijk lastig met het felle Balkbrug, maar toch kwamen de blauwhemden op voorsprong door Jelmer Dijkstra. En dit was een bijzonder doelpunt, want het was het 100e competitie doelpunt voor Jelmer DijkstraIn het 1e van Oldeholtpade, een prachtige prestatie! Door doelpunten van Wilco Elshof en Peter de Vries werd de voorsprong uitgebreid, waarna Balkbrugde eer redde met een tegentreffer(3-1) . Het slotakkoord was voor Rick Jan van der Leest die de eindstand op 4-1 bepaalde.

Afgelopen donderdag kwam het “Hoekstra-team” al weer in actie, nu moest men op bezoek bij Steenwijk. Steenwijk is nog volop in de race voor een periodetitel en was in het eerste half uur ook duidelijk sterker. Dit overwicht werd echter maar beloond met 1 doelpunt, waardoor de ruststand 1-0 was. Gaandeweg de wedstrijd werd het “Hoekstra-team” sterker vooral in de laatste twintig minuten. De gelijkmaker kwam op naam van Wilco Elshof die in de slotfase ook nog de winnende wist te maken, waardoor de punten mee gingen naar Oldeholtpade .Zo blijft het ongemeen spannend in de strijd tussen Oldeholtpade en VENO met slechts 1 punt verschil. Op papier lijkt VENO een makkelijker programma te hebben dan Oldeholtpade, maar tot nu toe weten de mannen van trainer Jongsma stand te houden. A.S zondag speelt Oldeholtpade thuis tegen Steenwijkerwold, terwijl VENO op bezoek gaat bij nummer laatst Old Forward.

2-6-2018

Biertoernooi georganiseerd door za.1 vanaf 13.00 uur