Michels is niet meer

Op een vogelreisje in Polen hoorden wij het trieste bericht dat Klaas de Jong was overleden. William, Mark, Johan, Ruurd -Jelle en ik waren er toch wel even beduusd van. Klaas stond bij velen van de voetbalclub bekend als Michels. Hij was een unieke persoonlijkheid die zich gedurende vele jaren belangeloos voor de club inzette. Fanatiek begeleide hij diverse teams en heeft zelfs een keer een groot aandeel gehad in het kampioenschap van het eerste. Trainingen geven en keepertrainen alles deed bij met een ongekende passie en zijn vrouw Jannie was zijn steun en toeverlaat. Talloos zijn de anekdotes over hem en zijn eigen voetbaljargon.
"De bal is je meisje", "ik wil je zien vlinderen", "Erwin het enige wat ik van jou verlang is een rood hoofd", en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Klaas namens de vereniging zou ik je willen danken voor de inzet en de aangename uren en wens ik de familie veel sterkte met het verlies van een karakteristiek man. Bij deze wil ik dan ook eindigen met de woorden van Michels: Dit was Brandpunt goedenavond.

Freddie

30-9-2018 Oldeholtpade 1 - Renado 1  14.30 uur