Nieuwe kantine bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van de nieuwbouw van de kantine van de voetbalvereniging Oldeholtpade werd vrijdagmiddag bereikt. De oude kantine, gebouwd in 1995 en gedeeltelijk van hout, was verrot en voldeed bovendien niet meer aan de eisen van deze tijd. De bouwers zitten op schema, op 9 juni is met de nieuwbouw begonnen en volgens schema is het geheel medio december gereed. Er hebben zich ruim vijftig vrijwilligers aangemeld die op een of andere manier meehelpen. Maar ook nu melden zich nog steeds spontaan vrijwilligers. De hoofdaannemer is Bouwbedrijf Kemper uit Oldeholtpade. Vanuit de VV Oldeholtpade doet Tinus Diever de bouwcoördinatie en hij plaatste na het bereikend van het hoogste punt een vlag in top.

'De enorme groei en de maatschappelijke ontwikkelingen vragen om een aanpassing van onze structuur en het beleid. Tijd om de organisatie eens goed door te lichten zodat de club ook in de toekomst garant kan staan voor veel voetbalplezier met een goede accommodatie', aldus voorzitter Henk Kooistra.

Bron: Oldeholtpade.info

Foto's: Lenus van der Broek