Aanmelden

Aanmelden kan te allen tijde (schriftelijk). Gebruik hiervoor het aanmeldformulier.

Het kan zijn dat er gedurende het seizoen geen spelers geplaatst kunnen worden in teams. Er wordt nl. een maximaal aantal spelers gehanteerd. Zodra er ruimte is wordt de speler ingedeeld in een team. Uiteraard mag de speler wel starten met trainen.

Afmelden

Afmelden moet, schriftelijk, voor 31 mei a.s. Dit moet voor deze datum, omdat VVO bij de KNVB uiterlijk 1 juni de indeling bekend moet maken van de teams voor het volgende seizoen. Zeg je na deze datum op, dan zijn wij helaas genoodzaakt je hiervoor kosten in rekening te brengen.

Let op: wil je binnen 3 jaar bij een andere vereniging voetballen dan ben je er een overschrijvingsformulier voor nodig (dit geldt voor ALLE leden!)

Overschrijven

(Geldt voor alle leden!) Wil je je over laten schrijven naar een andere vereniging, dan kan dit d.m.v. een overschrijvingsformulier. Dit formulier kan je bij de ledenadministratie krijgen. Deze moet dan ingevuld en opgestuurd worden naar de KNVB. Hier geldt echter wel een sluitingsdatum en dat is uiterlijk 15 juni.

Let op: voor D-, E- en F-pupillen mag dit ook tijdens het seizoen

Ledenadministratie: