Vanaf woensdag, 1 juli 2020, mogen we weer gebruik maken van de kantine.

Medio maart ging vanwege de Corona crisis de kantine op slot, en konden wij hier geen gebruik meer van maken. Gelukkig kunnen we, uiteraard met in acht neming van de RIVM-richtlijnen, vanaf zondag 2 augustus voorzichtig weer gaan genieten van onze favoriete consumpties.

Zoals gezegd moeten we ons wel houden aan de richtlijnen van het RIVM, daarom hebben wij de kantine en het terras zodanig ingericht dat iedereen voldoende (1.5 meter) afstand van elkaar kan houden. Bij binnenkomst verzoeken wij je om je handen te desinfecteren.

Wij hebben net zoals in veel winkels eenrichtingsverkeer ingesteld. De entree is nu ALLEEN een intree, d.w.z. hier mag je alleen de kantine binnenkomen maar niet verlaten. De uitgang van de kantine is bij de ‘openslaande deuren’. Bij de ‘openslaande deuren’ is het dus de bedoeling dat je daar de kantine verlaat en dus NIET naar binnenkomt. Als je in de kantine alleen gebruik wilt maken van de toiletten ga je dus ook via de ‘openslaande deuren’ naar buiten.

Als je iets bij de bar wilt bestellen, kan het dus voor komen dat je even in de rij, op 1.5 meter, moet wachten. Wanneer je je bestelling hebt ontvangen en afgerekend zoek dan een plekje aan een tafeltje in de kantine of neem deze mee naar het terras. Het is niet toegestaan om je bestelde drankje of hapje aan de bar te nuttigen. Moet geen probleem zijn, toch. Daarnaast verzoeken wij om contactloos met je pinpas of smartphone te betalen.

Bij mooi weer is er in de pauze een koffiepunt buiten. Hier hebben we geen pinautomaat, dus zou u gepast contant geld mee kunnen nemen om te betalen?

Ook als publiek bij het kijken naar een wedstrijd wordt er om het veld de 1.5 meter gehanteerd. Alstublieft houdt u hieraan.

We hebben e.a. met pijlen, posters en vloerstickers aangegeven. Totdat er andere inzichten komen, zullen wij deze maatregelen voorlopig blijven hanteren.

Het zal even wennen zijn, maar wij hopen hiermee voor iedereen een zo gezond mogelijke omgeving gecreëerd te hebben.

Ben je ziek en heb je klachten => kom dan niet naar onze sportaccommodatie!

Gebruik je gezonde verstand en respecteer en volg de instructies van de bestuur, bar- en toezichthoudervrijwilligers van onze vereniging op.